Arkivat mujore November 2017

Te festojmë se bashku festen e Flamurit Kombëtar0

Të nderuar sportist të karatesë, ju njoftojmë se Federata e Karatesë e Kosovës është në përgatitje intensive për Kampionatin Mbarëkombëtar i cili do të mbahet me 28.11.2017, (e martë ) në Pallatin e Sporteve në Prishtinë duke filluar në ora 11:00.

23843341_1938137503107558_8884598153020663941_n

Ftojmë të gjitha Organizatat, Klubet, Shoqatat sportive, trajnerët, gjyqtarë (te licencuar se paku kombëtar) nga Shqipëria, Kosova, shqiptarët nga Maqedonia, Mali i Zi, Lugina e Preshevës, diaspora dhe kudo që janë të jeni pjesë e Kampionatit Mbarëkombëtar, garës më të madhe kombëtare.

Garat do te zhvillohen vetëm për kadetë, juniorë dhe seniorë në te dy gjinitë (femra dhe meshkuj) në dy disiplina kata dhe kumite.

Prishtina Dardane ju fton që rreth flamurit të bashkuar duke nderuar festën tonë më të m...

Lexo më shumë

Federatës së Karatesë e Kosovës iu shtuan edhe 5 mjeshtër te karatesë0

Organizuar nga Komisioni për Grada mjeshtërore pranë Federatës së Karatesë e Kosovës u mbajt provimi për grada mjeshtërore nga 1 deri në 5 DAN në sallën moderne sportive “Habit Krasniqi” në shkollën amerikane “Prishtina High School” në Matiqan, Prishtinë.

????????????????????????????????????

Federatës së Karatesë e Kosovës iu shtuan edhe 5 mjeshtër te karatesë me gradën mjeshtërore 1 DAN. Para komisionit për grada qe ishte në përbërje Shumzim Krasniqi, kryetar, Gani Mahalla dhe Reshat Halili anëtarë garuesit demonstruan programim për breza qe përbehej nga teknikat, kata dhe komitet.

Është pse ishte hera e parë qe po mbahej një provim i tillë nën organizimin e FKK-së pas ndryshimeve në udhëheqje te FKK-së, ku treguan një paraqitje te kënaqshme garuesit por me shprese qe do të punohet ...

Lexo më shumë

Kampionati Mbarëkombëtar do te mbahet në Kosovë0

Njoftim

Siç u kemi njoftuar me herët se me kërkesë te kryetarit te Federatës se Karatesë e Kosovës Ismet Krasniqi, drejtuar Federatës Shqiptare te Karatesë qe Kampionati Mbarëkombëtar do te mbahet në Kosovë.

viber image

Kërkesë te cilën e kanë pranuar pas konsultimeve Federata Shqiptare e Karatesë, ku inkurajojmë te gjitha klubet shqiptare qe te marrin pjesë ne mënyrë sa me masovike nga shtetet e rajonit dhe shqiptarët nga diaspora.

Kampionati Mbarëkombëtar do te zhvillohet në grupmoshat kadetët (14-15 vjeç), juniorë dhe seniorë ne dy disiplinat kata dhe kumite për te dy gjinitë femra dhe meshkuj.

Gara do te mbahet me 26.11.2017, në Prishtinë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve duke filluar nga ora 11:00.

Me respekt:
Komisioni për Informimi i FKK-së

Lexo më shumë

Do te mbahet turneu ndërkombëtar “Adem Jashari”0

Njoftim

Te nderuar trajner dhe përfaqësues te klubeve,
turneu Adem Jashari per FB

Siç u kemi njoftuar me herët me datën 18.11.2017, (e shtunë) në Prishtinë do te mbahet turneun ndërkombëtar “Adem Jashari”. Garat do te zhvillohen në te gjitha grupmoshat (7-17 vjeç si dhe seniorët), në te dy gjinitë (femra dhe meshkuj) në dy disiplina kata dhe kumite. U bëjmë me dije se grupmoshat 7-9 vjeç gara do te ketë vetëm në disiplinën e katave.

Një paraqitje kushton 10 euro kurse dy paraqitje 15 euro, ndërsa në kategorinë e seniorëve paraqitja është falas.
Turneu kushtuar figurës se komandantit legjendar “Adem Jashari”, do të filloj nga ora 10:30. Kurse do të mbahet në Pallatin e Rinise dhe Sporteve në Prishtinë.

Paraqitja do te bahet në e-mailat: komisioni_garave@karate-ks...

Lexo më shumë