Arkivat ditore 12.12.2017

Kosovarët kthehen me 4 medalje garuesve dhe 4 licenca ballkanike te gjyqtarëve0

Kosovarët kthehen me 4 medalje te garuesve (një argjendtë dhe 3 te bronzta)nga kampionatit ballkanik për kadet, junior dhe U21 si dhe 4 licenca ballkanike te gjyqtarëve, qe u mbajt në Hercegovi te Malit te Zi.

24991138_380018119109836_6148427000153869600_n

Dren Hajdari i dyti i Ballkanit dhe Yll Cenaj i treti është suksesi i arritur i karateisteve kosovarë në një konkurrencë shumë te fortë në kategoritë e tyre për Juniorë (16-17) kategoria deri ne 61 kilogram dhe U21 deri në 67 kilogram Ylli Cenaj.
25289394_380018209109827_8179937339694858562_n
Dren Hajdari me 4 fitore dhe një humbje arriti te fitojë me plotë meritë medaljen e argjendtë duke lenë pas garues cilësorë te shteteve te ballkanik.

Po ashtu edhe Ylli Cenaj në garën për vendin e tretë (repasazh) arriti te fitoj 3 duele në një konkurrence shumë te fortë.
25158117_380018715776443_7966044120954924071_n
Në ekipore përfaqësuesja e Kosov...

Lexo më shumë

Seminari i radhës do te zhvillohet me datën 15 -16 dhjetor 2017 në Prishtinë0

Federata e Karatesë e Kosovës respektivisht komisioni i gjyqtareve pranë FKK-së do te organizoj seminar për gjyqtarë dhe trajner ne lidhje me rregullat e garave në karate duke përfshirë edhe rregullat e reja te cilat do te aplikohen nga viti 2018.

23231439_367097313735250_6598662578965078081_n

Seminari do te zhvillohet me datën 15 -16 dhjetor 2017 në Prishtinë, në lagjen Matiqan në sallën sportive “Habit Krasniqi”, shkolla amerikane Prishtina High School.

Seminar do te udhëhiqet nga kryetari i komisionit botëror të gjyqtarëve JAVIER ESCALANTE – WKF dhe sekretari i komisionit botëror të gjyqtarêve ROBERT HAMARA – WKF.

????????????????????????????????????
Seminari është obligativ për te gjithë Gjyqtarët, Trajnerët dhe zyrtar te FKK-së te cilët dëshirojnë te licencohen në vitin 2018 dhe te jenë aktiv në garat në Kosovë dhe jashtë saj...

Lexo më shumë