Arkivat ditore 17.12.2017

Gjyqtarët botërorë përmes seminarit, sjellën përvojat e tyre në Kosovë0

Organizuar nga Federata e Karatesë e Kosovës, për dy ditë radhazi u mbajt seminar për gjyqtarë i udhëhequr nga kryetari i gjyqtarëve botëror Javier Escalante dhe sekretari i komisionit te gjyqtarëve Robert Hamara.
Kryetari i gjyqtarëve botëror Javier Escalante, në ditën e parë shpjegoi pjesën teorike te Katave (luftë me kundërshtar te imagjinuar), pastaj sekretari i komisionit te gjyqtarëve Robert Hamara, pjesën praktike te katave.
web4

Në ditën e dytën u mbajt pjesa teorike e kumiteve (luftëra) dhe pjesa praktike në orët e pasdites, me disa luftëra nga përfaqësuesja e Kosovës në karate me garuesit që morën pjesë në Kampionatin Ballkanik qe u mbajt ditë me parë në Hercegnovi te Malit te Zi.

Në pjesën praktike në detaje u shpjeguan çastet, ku nga një herë k...

Lexo më shumë