Arkivat ditore 15.01.2018

Mjeshtëri i karatesë Nagip Murati një vizitë miqësore tek drejtuesit e FKK-së0

Në një vizitë miqësore tek drejtuesit e Federatës se Karatesë e Kosovës ishte mjeshtëri i karatesë Nagip Murati.

26913574_1569979356372317_1349618058_n

Ai u prit nga drejtuesit e FKK-së, kryetari Ismet Krasniqi, sekretari i përgjithshëm Nazmi Gashi si dhe përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës për grupmoshat e reja Ylber Syla.

26803839_1569979243038995_313787642_n

Në takim mjeshtri Nagip Murati përgëzoi kryetarin Krasniqi për punën e bërë deri me tani në krye te FKK-së, dhe shprehu gatishmërinë e madhe për te bashkëpunuar ne forma te ndryshme në avancimin e karatesë kosovare.

Kurse, kryetari i FKK-se Ismet Krasniqi falënderoj mjeshtrin e karatesë Nagip Muratin për vizitën bere FKK-së, dhe njëherazi për gatishmërinë e një bashkëpunimi për te mirën e karatesë kosovare në ngritje te cilësisë.

Me respekt:

Komision...

Lexo më shumë