Arkivat ditore 16.01.2018

Regjistrimet e klubeve dhe afati kalimtar deri me 15 shkurt0

Të nderuar trajner dhe drejtues te klubeve.

15241802_100589317101899_2039622619044107284_n

U njoftojmë te gjitha klubet e Federatës se Karatesë e Kosovës se afati i regjistrimit të klubit dhe garueseve për vitin kalendarik 2018 do të bëhet deri me datën. 15 shkurt 2018 (kuotizimi është 100 euro, për klubet e regjistruara dhe 200 euro për klubet qe regjistrohen për here të parë në FKK-në, ndërsa pagesa për një anëtar një regjistruar është 5 euro).

Gjithashtu i njoftojmë për te gjithë garuesit dhe klubet se afati i kalimtar i garuesve nga një klub në tjetrin do te jetë deri me 15 shkurt ora 16:00.

Të gjitha kërkesat me shkrim për kalime te garuesve duhet te dorëzohen në zyrën e FKK-së.

Po ashtu njoftojmë dhe klubet nga trojet shqiptare për kalendarin e aprovuar nga bordi i FKK-së për vitin 2018...

Lexo më shumë