Arkivat ditore 20.01.2018

FKK-ja do të organizoj seminare dhe provime për trajnerët0

Njoftim,

Te nderuar trajner dhe përfaqësues te klubeve nga trojet shqiptare

Federata e Karatesë e Kosovës edhe këtë vit do të vazhdojë me plan programin e saj të zhvillimit të sportit të Karatesë, këtë vit në kalendarin garave është përfshirë edhe çështja e ngritjes së cilësisë së garuesve, trajnerëve dhe gjyqtarëve.

23316414_367097283735253_8095121142653216323_n

Me këtë rast Federata e Karatesë e Kosovës do të organizoj seminare dhe provime për trajnerët dhe gjyqtarët e saj në lidhje më avancimin dhe licencimin e tyre.

Seminaret për trajner do të zhvillohen në module të ndryshme me qëllime që pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të marrin për se afërmi njohuri në lidhje me organizmin e garave, sistemin dhe procedurat e organizimit të garës, rangimin e sportistëve sipas rezultateve të arritura, siste...

Lexo më shumë