Arkivat ditore 06.02.2018

Kosovarët treguan një paraqitje shumë te mirë në në Sochi në gjitha kategoritë0

Përfaqësuesja e Kosovës në Karate ka marr pjesë në Kampionatin Evropian për kadet, Juniorë dhe U21 qe u mbajt në Sochi te Rusisë nga data 02-04 shkurt 2018.

Përfaqësuesja e Kosovës u paraqitet me 20 garues në kategori te ndryshme (femra dhe meshkuj), në kata dhe kumite po ashtu u përfaqësua edhe me tre gjyqtarë, Ardian Muhadri, Fidan Qorolli dhe Naim Ilazi.

Ekspeditës kosovare të prirë nga sekretari i përgjithshme i FKK-së, Nazmi Gashi se bashku me përzgjedhësin Isak Currin u arritën 2 vende te 5-ta, një 7-te dhe një te 11-të nga ana e garuesve.

Kurse gjyqtarët kosovarë nuk kanë te ndalur drejt majave te rezultateve kulmore. Tre gjyqtarë arritën te kalojnë me suksese provimet për gjyqtarë evropian.

Ky ishte bilanci i arritur i kosovarëve në Kampionatin...

Lexo më shumë