Arkivat ditore 01.10.2020

Aktiviteti i parë, pas COVID19, seminari për gjyqtarë dhe trajnerë

U mbajt mbledhja e radhës e bordit te Federatës se Karatesë e Kosovës, ndër pikat e rendit te ditës ishin edhe Propozimi për rishikim te kalendarit te garave për vitin 2020 pas Pandemisë Covid19.

Të gjithë u pajtuan për vazhdimin e garave te duke respektuar rekomandimet e Institucioneve Shtetërore te Shëndetësisë, IKSHPK-së.

Gjatë kësaj pjese do të te mbahen vetëm garat vendore zyrtare organizuar nga FKK-ja, si dhe seminari për gjyqtarë dhe trajnerë.

Aktivitet i parë pas Pandemisë do te jetë seminari organizuar nga Federata e Karatesë e Kosovës edhe përkundër pandemisë do të organizojë seminaret e radhës për gjyqtarë dhe trajnerë, me datën 9, 10 dhe 11 Tetor 2020, në Prishtinë, në Hotel EMERLAD.

Seminari do të udhëhiqet nga kryeta...

Lexo më shumë