Arkivat ditore 11.10.2020

Aktiviteti i parë pas Pandemisë, seminari për trajnerë dhe gjyqtarë

Ka përfunduar Seminari tri ditore për trajnerë dhe gjyqtarë organizuar nga Federata e Karate e Kosovës, qe u mbajt ketë vikend (me 9-11 tetor 2020) në hotelin Emaralad në Prishtinë.

Seminari u mbajt nga te paret e botes Kryetari i Komisionit të Gjyqtarëve Eduardo Javier Escalante dhe njëherit kryetari i komisionit për çështje sportive pranë Federatës Botërore te Karatesë (WKF-it) si dhe Robert Hamara sekretari i komisionit të gjyqtarëve pranë WKF dhe EKF.

Për shkaqe te simptomave te Covid19, nuk ka udhëtuar Robert Hamara, por ligjëratën e mbajti përmes platformës online nga largësia.

E veçanta e seminarit ishte ndryshimi apo plotësim rregullorja për COVID19, për reduktimin e gjyqtarëve dhe garuesve në një arenë.

Në ditë e parë semi...

Lexo më shumë