Arkivat mujore April 2022

U mbajt turneu Shpresat e Kosoves

Garat u mbajtën për grupmoshat 7 deri 17 vjeç kate dhe kumite për te dy gjinitë femra dhe meshkuj.Turneun Shpresat e Kosovës e nderuan me pjesëmarrje 48 klube me 322 garues (176 meshkuj, 146 femra) me 385 paraqitje.

U mbajt turneu Shpresat e Kosoves në Palestrën e Sporteve “Bill Klinton” në Ferizaj. Garat u mbajtën për grupmoshat 7 deri 17 vjeç kate dhe kumite për te dy gjinitë femra dhe meshkuj.Turneun Shpresat e Kosovës e nderuan me pjesëmarrje 48 klube me 322 garues (176 meshkuj, 146 femra) me 385 paraqitje.

Te pranishmëve iu drejtua kryetari Federate së Karatesë e Kosovës Avni Gashi i cili theksoi: “Vete emri i turneut Shpresat e Kosovës, ka domethënie shumë te madhe për ju trajner, klube për federatën dhe prindërit e tuaj...

Lexo më shumë