Anetarët e Bordit

Kryetari: Avni Gashi

Nënkryetarët: Gazmend Havolli dhe Bashkim Ibrahimi

Sekretarë i Përgjithshëm: Nazmi Gashi

Anëtarët e bordit: Ismajl Fazliu, Fidair Berisha, Vjosa Osmani-Maqedonci, Shkelzen Shala, Shemsi Shaqiri, Isak Pllana, Muhamet Kolgeci, Baki Desku, Hamide Ibrahimi-Dragusha, Arsim Ibrahimi, Idriz Baruti dhe Shkelzen Berisha.