Kategoria Evropiani 2017

Parapërgatitja për Kampionatin e 15-të Evropian për Regjione0

faqja01

????????????????????????????????????

Nga mbeldhja e Këshillit Organizativ për Kampionatin e 15-të Evropian për Regjione, që do të mbahet në Prishtinë, 3-4 qershor 2017.

Lexo më shumë

Kosovarët në “Premier Ligë 1”, Holandë0

Përfaqësuesja e Kosovës në Karate do të marr pjesë në garën Premier Ligë 1, e cila do te mbahet në Roterdam te Holandës nga 17 deri 19 mars 2017, pasi qe Ambasada e Holandës në Prishtinë ka pajisur me vizat ekspeditën e Përfaqësueses se Kosovës në Karate.SAJT
Përfaqësuesja do te udhëtoj nesër e mërkurën (15.03.2017) në orët e hershme te mëngjesit, 07:00. Takimi do te jetë të parkingu prapa Pallatin te Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.
Ekspedita e Përfaqësueses se Kosovës në Karate në konkurrencën e seniorëve për garën Premier Ligë 1, do te jetë me kryetarin e FKK-së Ismet Krasniqi, 14 garues, një gjyqtarë me licencë evropiane, përzgjedhësi për juniorë dhe seniore i FKK-së, Isak Curri, përzgjedhësi për grupmoshat e reja Ylber Syla, trajneri Femi Mahalla dhe sek...

Lexo më shumë

Seminar për gjyqtar dhe trajner0

Organizuar nga Federata e Karatesë e Kosovës ne bashkëpunim me Komisionin për Gjyqtarë pranë FKK-se, do te mbahet seminar për gjyqtar dhe trajner me datën 10-11 Shkurt 2017.
Seminari dy ditore i udhëhequr nga Javier Escalante, gjyqtarë ndërkombëtar. Escalante është kryetar i Komisionit te Gjyqtarëve te Federatës se Karatesë Botërore (WKF) si dhe sekretar i komisionit te gjyqtarëve Federatës Karatesë Evropiane (EKF). Po ashtu do te jetë në seminar edhe Robert Hamara, anëtar dhe sekretar i komisionit te Gjyqtarëve te Federatës Botërore (WKF) dhe Federatës Evropiane (EKF).
Seminari për Gjyqtar dhe Trajner me datën 10.02.2017 fillon nga ora 18:00, pjesa teorike, ndërsa nga ora 19:00 do të mbahet Seminari Praktik, ku janë të obliguar të gjithë të jenë në Kimone...

Lexo më shumë

Mbledhja e fundit e Bordit i Federatës se Karatesë e Kosovës0

Njoftim

Në mbledhje e fundit të Bordi i Federatës se Karatesë se Kosovës, që u mbajt me 05.2.2017, nder vendimet e dala nga kjo mbledhje si me te rëndësishme për zhvillimi dhe avancimin e karatesë janë:

U VENDOS që të gjitha garat, ku organizator është Federata e Karatesë e Kosovës pjesëmarrja e seniorëve në gara të jetë pa pagesë (Gratis).

U vendos për zbritjen e kuotizimit nga 200€ në 100€, ndërsa për regjistrimin e klubeve te reja zbritja nga 500€ në 200€.

Me këto dy vendime te qëlluara shpresojmë qe do te kthehet interesimi për kategorinë e seniorve qe për momentin është një numër shume i vogël i garuesve.

Po ashtu me rastin e Kampionatit për Regjione bordi i Federatës së Karatesë e Kosovës, vendosi ta themeloi Këshillin Organizativ për mb...

Lexo më shumë

Ushtrime te përbashkëta para Kampionatit Evropian qe do te mbahet në Sofie te Bullgarisë0

Njoftim

Me ftesë të kryetarit te Federatës së Karatesë e Kosovës Ismet Krasniqit, do të vij në Prishtinë trajneri Fehmi Mahalla. Ai do të mbajë ushtrimet profesionale garuesve të Përfaqësueses së Kosovës në Karate për kadet, junior dhe U21.
Qëllimi i kësaj përgatitje është qe te përfaqësohet Kosova sa me mirë në Kampionatin Evropian qe do të mbahet në Bullgari nga data 17-19 shkurt.
Ish-kampioni evropian Fehmi Mahala, përvojën shumë te madhe në arenat ndërkombëtare është zotuar se këtë përvojë do te bart tek Përfaqësuesja e Kosovës qe te kenë suksese sa me te mira në arenat ndërkombëtare. Ushtrime do te mbahen nga data 10 ( e premte) deri 15.02...

Lexo më shumë

Rezultatet nga Turneu i XII Nderkombetare IPPON 20150

Rezultatet nga Turneu i XII Nderkombetare IPPON 2015:

1. Rezultatet sipas kategorive

2. Rezultatet sipas klubeve

3. Rezultatet sipas medaljeve për garues

4. Rezultatet sipas medaljeve për klub

5. Statistika – për numrin e përgjithshëm te pjesëmarrësve

 

Lexo më shumë