Kategoria Lajmet

Rezultatet e turneut Haki Iberdemaj 20150

Rezultatet e turneut Haki Iberdemaj 2015

Lexo më shumë

Rezultatet nga turneu “Shpresat 2015”0

Rezultatet e turneut “Shpresat 2015”:

1. Rezultatet e pergjithshme

2. Medalet sipas klubeve

3. Medalet sipas garuesve

Lexo më shumë

Raportet financiare te FKK0

Permes linkut te meposhtem gjeni raportet financiare te FKK-se.

RAPORTE FINANCIARE TE FKK EVIDENCE PER TE HYRAT TOTAL NGA DEPARTAMENTI SIPAS LLOGARISE SE FKK

Lexo më shumë

Kalendari i garave0

Ne hapesiren e kalendarit (menyja kryesore) gjeni aktivitetet e ardhshme te Federates se Karatese se Kosoves.

Lexo më shumë

Rregullorja e Garave ne Kata dhe Kumite Versioni 9.00

Rregullorja ne gjuhen shqipe eshte e perkthyer dhe e pershtatur nga rregullorja e garave ne gjuhen angleze e publikuar zyrtarisht ne ueb faqen e Federates Boterore te Karates (WKF), te cilen munde ta gjeni ne linkun e posht shenuar.

Rregullorja e garave ne Kumite dhe Kata_ver9.0

http://www.wkf.net/ksport-rules-regulations.php – Linku per rregulloren e WKF

Lexo më shumë

Rezultatet e turneut “Fushe Kosova Open 2015”0

Rezultatet e turneut “Fushe Kosova Open 2015”:

1. Medalet sipas garuesve

2. Medalet sipas klubeve

3. Rezultatet

Lexo më shumë

Sportistet dhe individet me te suksesshem te vitit0

SPORTISTET DHE INDIVIDET ME TE SUKSESHEM TE VITIT 2014

Lexo më shumë

Federata e Karatese e Kosoves pranohet edhe ne Federaten Europiane0

Sot, ne adrese te FKK ka arritur leter konfirmimi se Federata e Karatese e Kosoves eshte antarsuar edhe ne Federaten Europiane te Karatese.
Tani e tutje , karateistet tane do te marrin pjese edhe ne aktivitetet zyrtare qe do t’i organizon Federata Europiane e Karatese.
Aktiviteti i pare do te jete Kampionati Europian per kadete juniore dhe U21 qe do te mbahet  ne Cyrih te Zvicres me 6-8 shkurt 2014.

Siç dihet, para nje muaji Kosova eshte pranuar ne FBK. Me anetarsimin ne keto dy organizata pritet  formalishte qe edhe Federta e Mediteranit  dhe ajo Ballkanike ta bejne pranimin e Kosoves.

Te bashkengjitur mund ta gjeni letren e presidentit te FBK drejtuar FKK (LETTER TO MR. ARIFI).

Me respekt,

Fadil Arifi, kryetar

Lexo më shumë

Orges Arifi kthehet me te argjendten nga aktiviteti i rendesishem nderkombetar 24 Grand Prix Croatia0

Karateisti kosovar, Orges Arifi , perfaqsuesi i vetem kosovar ne aktivitein me te madh nderkombetar qe organizohet nga Federata e Karatese e Kroacise arriti medaljen e argjendte.
Arifi perfaqsoi klubin e karatese ‘Ippon” Prishtine. Ne luften e pare e mposhti garuesin e Lativise Ricards Reinhaus, ndersa te dyten dhe te treten mposhti italianet Guseppe Aliprano dhe Matia Pampaloni. Ne finale u ndal nga kroati Boran Berak. Kjo ishte nje paraqitje e shkelqyeshme  e radhes ne te cilen tregoi cilesi te larta. Ishte ky nje test para aktivitetit boteror, Premiere Liges qe do te mbahet ne Paris ketij vikendi por edhe para kampionatit Europian qe mbahet prej 6-8 shkurt 2015 ne Cyrih te Zvicres.

Eshte ky rezultati i pare i ketij viti i arritur per Kosoven nga arenat nderkombetare qe nga ane...

Lexo më shumë

Fehmi Mahalla mban seminar pergaditor per perfaqsuesen e Kosoves ne karate0

Kampioni Europian i karatese Fehmi Mahalla, kete vikend do te zbret nga Zvicra ne Prishtine per ta ndihmuar perfaqsuesen e Kosoves ne karate, e cila do te pergaditet per te marr pjese per heren e pare ne Kampionatin Europian te karatese, i cili do te mbahet prej 6-8 shkurt 2015 ne Cyrih te Zvicres. Pergaditjet nen udheheqjen e Mahalles do te fillojne te premten ne oren 18:00 , ne Pallatin e Rinise dhe Sportit.

FEHMI MAHALLA

Komisioni per Informim i FKK

Lexo më shumë