Kategoria Dokumentet e Bordit

Piket per zgjedhjen e sportistit te vitit0

DOKUMENT Piket per zgjedhjen e Sportistit te Vitit

Lexo më shumë

Raportet financiare te FKK0

Permes linkut te meposhtem gjeni raportet financiare te FKK-se.

RAPORTE FINANCIARE TE FKK EVIDENCE PER TE HYRAT TOTAL NGA DEPARTAMENTI SIPAS LLOGARISE SE FKK

Lexo më shumë

Rregullorja e Garave ne Kata dhe Kumite Versioni 9.00

Rregullorja ne gjuhen shqipe eshte e perkthyer dhe e pershtatur nga rregullorja e garave ne gjuhen angleze e publikuar zyrtarisht ne ueb faqen e Federates Boterore te Karates (WKF), te cilen munde ta gjeni ne linkun e posht shenuar.

Rregullorja e garave ne Kumite dhe Kata_ver9.0

http://www.wkf.net/ksport-rules-regulations.php – Linku per rregulloren e WKF

Lexo më shumë