Do të shpallen laureatët për vitin 20170

 

Te nderuar trajner dhe përfaqësues te klubeve

U njoftojmë se Komisioni për Shpalljen Sportistit te vitit ka bërë gjitha përgatitjet për te shpërblyer laureatët për vitin 2017.

16406860_250279235417059_6143320893747578550_n

Këto rezultate janë në bazë te rezultateve dhe e bazuar me rregulloren e miratuar nga bordi i Federatës se Karatesë e Kosovës në mbledhjen e fundit te mbajtur me 24.12.2017.

Federata për çdo vit bën shpalljen për:

FAqe

  1. Dhjetë (10) sportistëve, (nga seniorët);
  2. Dhjetë (10) sportistëve, (nga juniorët);
  3. Dhjetë (10) sportistëve, (nga kadetët);
  4. Nga mosha 7-13 vjet në secilën kategori nga Pesë (5) sportistë;
  5. Tre (3) klubet më të suksesshme secilën kategori, Grupmosha, Kadet&Junior dhe Seniorë;
  6. Tre (3) trajner të suksesshëm për: senior, Kadet&Junior dhe Grupmosha;
  7. Pesë (5) punëtor dhe kontribues sportiv në nivel vendi dhe diasporë;
  8. Sponsor e donator të vullnetit të mirë.

16426107_250277975417185_461830985537927445_n

Manifestimi do te mbahet me datën 30.12.2017, duke filluar nga ora 12:00, në hotelin Sirius në Prishtinë.

Foto nga arkivi i FKK-së, (shpallja për vitin 2016)

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-së

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>