Federata e karatesë së Kosovës me 10(dhjetë) garues/e që njëherit janë edhe student/e, arriti në Lodz të Polonisë

Federata e karatesë së Kosovës me 10(dhjetë) garues/e që njëherit janë edhe student/e, arriti në Lodz të Polonisë ku në kuadër tê Lojrave Europiane për Universitete do pêrfaqësojnë Kosovën në garat e karatesë duke filluar nga 28-30.07.2022.

Paraqitje tê dinjitetshme dhe shumê suksese.

Comments are closed.