Fortesa Orana në Oran debuton si flamurtare meqë federata e karatesë së Kosovës do jetë pjesëmarrëse në Lojërat Mesdhetare Oran 2022 në Algjeri.

🥋🇽🇰Fortesa Orana në Oran debuton si flamurtare meqë federata e karatesë së Kosovës do jetë pjesëmarrëse në Lojërat Mesdhetare Oran 2022 në Algjeri.

Ekspedita përbëhet nga:

Elhami Shabani (-75 kg)

Fortesa Orana (+68 kg)

Melos Gashi (-84 kg)

Albulenë Gërvalla (-55 kg)

Adelina Rama (-61 kg)

Trajnerë: Ylber Syla dhe Nazmi Gashi

Gjyqtar: Besart Vitia

Shêndet, fat, mbarësi dhe suksese kampiona.

#oran2022#MediterraneanGames

Comments are closed.