I pari i gjyqtarëve të Botës në Karate përsëri në Kosovë

Kryetari i gjyqtarëve të Federatës Botërore te Karatesë Eduardo Javier Escalante do te jetë përsëri në Kosovë, ai do te udhëheq seminarin e radhës organizuar nga Komisioni i Gjyqtarëve (me kryetar Ardian Muhadrin), pran Federatës se Karatesë e Kosovës do të mbahet me datën 15 dhe 17 tetor 2021, në Prishtinë (për vendin e mbajtjes do u njoftojmë me kohë).

Seminari do te këtë agjendë

15 tetor – e premte:

ora 15:30 – 20:00 – kata teori:

Gjyqtarët me uniformë zyrtare

Të gjithë pjesëmarrësit tjerë me tuta sportive

16 tetor – e shtunë

Ora 10:00 – 17:00 – kumite teori – praktikë

17 tetor – e diele

9:30 – 17:30 – seminar për trajner ku do te jete edhe pjesa e Anti Dopingut

Te gjithë trajnerët duhet te kenë veshjen sportive (tuta-trenerka)

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-së