Kosova arriti nje medalje te argjendte ne Premier Lige 1 qe u mbajt ne Salzburg te Austrise.0

Alvin Karaqi e rangoi Kosoven ne vendin e 10 nga 59 shtete pjesemarrese. Ishim me te mire se shume shtete fqinje te cilet ne kete aktivitet erdhen me dhjetra garues me shume.

Ne Salzburg te Austrise u mbajt  Turneu nderkombetar I karatese  I Premier Liges 1, ne te cilen morren pjese 59 shtete. Kosova u prezentua me 4 sportiste dhe arriti rezultate te knaqshme.

Alvin Karaqi shkelqeu duke korrur gjithsejt  5 fitore ndersa ne finale humbi nga garuesi kroat. Ky rezultat eshte i vlefshem per FKK  i arritur per heren e pare nga karateistet tane.

Blodin Pakashtica gjithashtu beri luftra te mira ku ne gjiron e pare mposhti kampionin aktual te Frances.
Orges Arifi fitoi luften e pare me rezultat 5:0 nga garuesi I Uelsit ndersa u eliminua nga garuesi Italian ( 0:1).
Fortesa Orana tregoi angazhim por u eliminua nga garuesja franzece ne gjiron e pare.

https://www.sportdata.org/wkf/sportsid/popup_main.php?popup_action=medals&vernr=43&active_menu=calendar

https://www.sportdata.org/wkf/sportsid/popup_mitschrift_main.php?popup_action=mitschriftcatxml&catid=46&verid=43

https://www.sportdata.org/wkf/sportsid/popup_mitschrift_main.php?popup_action=mitschriftcatxml&catid=45&verid=43

https://www.sportdata.org/wkf/sportsid/popup_nennungen_main.php?popup_action=nennungenallnation&verid=43

https://www.sportdata.org/wkf/sportsid/popup_main.php?popup_action=results&vernr=43&active_menu=calendar

 

Blodin Pakashtica  Kosova ne SalzburgOrges Arifi Alvin Karaqi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>