Kosovarë në KARATE1 PREMIER LEAGUE – PARIS 2019

 

Njoftim

Përfaqësuesja e Kosovës në Karate do të marr pjesë në KARATE1 PREMIER LEAGUE – PARIS 2019 qe do të mbahet nga 25-27 janar 2019, në Paris te Francës.

Kosovarët  kanë udhëtuar, për Paris në Premier Ligen një garë shumë e rëndësishme, për pikët e normës Olimpike, në këtë garë do te marrin pjesë vetëm  100 garuesit me te mirët e botës në kategoritë e ndryshme.

Ekspedita e kosovarëve përbëhet nga Përzgjedhësi i Përfaqësues se Kosovës në Karate Ylber Syla se bashku me kryetarin e gjyqtarëve te i FKK-se, Ardian Muhadrin i cili do te ndaj drejtësinë dhe 4 garues qe do te paraqiten në kategoritë: Fortesa Orana kategoria mbi 68 kilogram, Orges Arifi deri në 60 kilogram, Herolind Nishevci mbi 84 kilogram, Alvin Karaqi deri në 84 kilogram

 

Suksese të gjithëve. Oss!

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-së

Comments are closed.