Kosovarët kthehen me 4 medalje garuesve dhe 4 licenca ballkanike te gjyqtarëve0

Kosovarët kthehen me 4 medalje te garuesve (një argjendtë dhe 3 te bronzta)nga kampionatit ballkanik për kadet, junior dhe U21 si dhe 4 licenca ballkanike te gjyqtarëve, qe u mbajt në Hercegovi te Malit te Zi.

24991138_380018119109836_6148427000153869600_n

Dren Hajdari i dyti i Ballkanit dhe Yll Cenaj i treti është suksesi i arritur i karateisteve kosovarë në një konkurrencë shumë te fortë në kategoritë e tyre për Juniorë (16-17) kategoria deri ne 61 kilogram dhe U21 deri në 67 kilogram Ylli Cenaj.
25289394_380018209109827_8179937339694858562_n
Dren Hajdari me 4 fitore dhe një humbje arriti te fitojë me plotë meritë medaljen e argjendtë duke lenë pas garues cilësorë te shteteve te ballkanik.

Po ashtu edhe Ylli Cenaj në garën për vendin e tretë (repasazh) arriti te fitoj 3 duele në një konkurrence shumë te fortë.
25158117_380018715776443_7966044120954924071_n
Në ekipore përfaqësuesja e Kosovës në karate U21 fituan, në kumite medaljen e bronztë në Kampionatin Ballkanik qe u mbajt ne Hercegnovi te Malit te ZI, në ekipore te Kosovës ishin (Tahir Ajvazi, Ylli Cenaj, Jakup Hajdari, Din Havolli, Dren Rapuca, Albiard Bajrami dhe Benjamin Shabani) fituan nga përfaqësuesja e Maqedonisë, kurse humben nga ajo e Shqipërisë , kurse për vendin e tretë fituan nga përfaqësuesja e Bullgarisë.

Po ashtu edhe në ekipore garuesit kadetë (Melos Gashi, Betim Maliqi, Albin Merovci, Rexhepi dhe Arlind Selmanaj) fituan medaljen e bronztë. Fituan nga përfaqësuesja e Malit te Zi, humben nga ajo e Bullgarisë, kurse për vendin e tretë (repasazh) fituan nga përfaqësuesja e Sllovenisë.
24909659_380018419109806_3647766130046232193_n
Një paraqitje shumë te mirë kishin të gjithë garuesit e përfaqësuesës se Kosovës në karate edhe pse ishte një konkurrence shumë e fort, thekson përzgjedhësi Isak Curri. Gjithashtu përzgjedhësi Curri shpreson qe këto rezultate do te shtohen edhe shumë në vitin e ardhshëm.

Një paraqitje shumë te mirë në gara kanë edhe gjyqtarët tanë te cilët në shumicën e duele ishin edhe kryesorët e arenave.

Tani Kosova ka edhe 4 Gjyqtarë te licencuar në nivel Ballkanik, Gazmend Havolli, Nazmi Iberdemaj, Milazim Haliti dhe Ali Vokshi.
24910073_380018585776456_8387688693283477817_n
Ekspedita kosovare e prirë nga sekretari i përgjithshëm i Federatës se Karatesë e Kosovës Nazmi Gashi, mori pjesë me 53 garues, 8 trajner dhe 6 gjyqtarë.
24991075_380018569109791_6527714412798122730_n
I gjithë ky rezultat i garuesve dhe gjyqtarëve nuk do ishte pa përkrahjen e kryetarit te FKK-së Ismet Krasniqi.

Me respekt:
Komisioni për Informim i FKK-së

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>