Shërim të shpejtë Djellorita Lushaku

Shërim të shpejtë Djellorita Lushaku

Sot Djellorita Lushaku perfundoi me suksese operacionin ligamentin e kēputur dhe meniskusin e shkyer ku u lendua me 5 Mars...

“Kampionati shtetror i Kosovës për grupmosha 7-U14 vjeç,2023”

“Kampionati shtetror i Kosovës për grupmosha 7-U14 vjeç,2023”

“Kampionati shtetror i Kosovës për grupmosha 7-U14 vjeç,2023”. Prishtinë 16.04.2023 42 klube. 290 paraqitje. Kënaqësi kur shef më të vegjlit...

Kampionati shtetror i Kosovës për grupmosha 7-U14 vjeç

Kampionati shtetror i Kosovës për grupmosha 7-U14 vjeç

16.04.2023 Kampionati shtetror i Kosovës për grupmosha 7-U14 vjeç. E ardhmja e karatesë drejt sukseseve.

Njoftim

Njoftim

Njoftim. Federata e Karatesë e Kosovës me një pjesë të përfaqësueses së Kosovës, pas shumë peripecive arrin të jetë prezente...

Për gjithë JU MËSUES(SENSEI) KARATEJE, e njëherit mësues të sjelljes së mirë, diciplinës, edukatës shoqërore e disa nga ju edhe mësimdhënës në institucione arsimore, Federata e Karatesë e Kosovës ju uron GËZUAR 7 MARSI-DITA E MËSUESIT.

Për gjithë JU MËSUES(SENSEI) KARATEJE, e njëherit mësues të sjelljes së mirë, diciplinës, edukatës shoqërore e disa nga ju edhe mësimdhënës në institucione arsimore, Federata e Karatesë e Kosovës ju uron GËZUAR 7 MARSI-DITA E MËSUESIT.

Laureatët 2022, Komuna e Prishtinës 

Laureatët 2022, Komuna e Prishtinës 

03.03.2023 Laureatët 2022, Komuna e Prishtinës Karatesistët e Federatës së Karatesë dominuan në kryeqytet me 2 sportistë nga 10 më...

Seminar për trajnerë të karatesë i organizuar në bashkëpunim mes Komisionit i të trajnerëve dhe Komisionit të gjyqtarëve pranë Federata e Karatesë e Kosovës me ligjërues kryetarin e komisioni të gjyqtarëve z.Besart Vitia.

Seminar për trajnerë të karatesë i organizuar në bashkëpunim mes Komisionit i të trajnerëve dhe Komisionit të gjyqtarëve pranë Federata e Karatesë e Kosovës me ligjërues kryetarin e komisioni të gjyqtarëve z.Besart Vitia.

25.02.2023 Seminar për trajnerë të karatesë i organizuar në bashkëpunim mes Komisionit i të trajnerëve dhe Komisionit të gjyqtarëve pranë...

Seminar për gjyqtar dhe referë i organizuar nga Komisioni i Gjyqtarëve

Seminar për gjyqtar dhe referë i organizuar nga Komisioni i Gjyqtarëve

25.02.2023 Seminar për gjyqtar dhe referë i organizuar nga Komisioni i Gjyqtarëve pranë Federata e Karatesë e Kosovës me ligjërues...

Urime 15 vjet shtet Kosovë.

Urime 15 vjet shtet Kosovë.

“Tryeza e Sportit” e treta në radhë, e organizuar nga Ministria e Sportit në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës

“Tryeza e Sportit” e treta në radhë, e organizuar nga Ministria e Sportit në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës

“Tryeza e Sportit” e treta në radhë, e organizuar nga Ministria e Sportit në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës,...