Nga Turqia Open 18 medalje (prej tyre 5 te arta, 6 argjendta dhe 7 te bronzta)

Klubet e Federatës se Karatesë e Kosovës u paraqiten me 34 garues në turneun ndërkombëtar “Turqia Open” qe u mbajt në Turqi, ku morën afër 40 klubeve.

Kosova u rendit e dyta në bazë te medaljeve te fituar gjithsejtë 18 medalje (prej tyre 5 te arta, 6 argjendta dhe 7 te bronzta).viber01 image

Kjo është edhe një paraqitje shumë e mirë e karateistëve kosovarë ne garat ndërkombëtare.

viber image

Garuesit tanë morën pjesë në dy disiplinat kata dhe kumite në kategoritë e  grupmoshave te ndryshme, ku morën pjesë afër 1200 garues.

 

Medalje te arta:

Ekipore  -vendi parë kadetë (14-15 vjeç), (Rigon Baruti, Dren Ibrahimi, Elton Musliu, Omer Sahiti)

Ekipore 13 vjeç (Rinor Avdullahu, Eron Gashi, Fatjon Bajrami dhe  Kujtim Thaqi)

Isra Sahiti -8 vjeç në deri 25 kg

Fatjon Bajrami,  në 13 vjeç deri ne 55 kg kumite

Artiol Shaqiri – 11 vjeç deri në kg, kumite

 

Të argjendta:

 

Gent Peci  1o vjeç deri në 30 kg, kumite

Tiba Sallashi, 9 vjeç deri në 35 kg kumite

Tiba Sallashi, 9 vjeç kata

Elmedina Istogu, kadetë (14-15 vjeç) mbi 54 kg, kumite

Kujtim Thaqi, 13 vjeç  deri në 40 kg, kumite

Rinor Avdullahu, 13 vjeç deri në 50 kg kumite

 

Te Bronzta:

 

Halil Ninaj – 10 vjeç kata

Artiol Shaqiri , 11 vjeç kata

Orges Maloku, 12 vjeç kata

Jusuf Sahiti – 13 vjeç mbi 52 kg, kumite

Edi Haziri, 12 vjeç deri në 52 kg, kumite

Rona Emerllahu, 13 vjeç në mbi 54 kg, kumite

Reald Emerllahu, 10 vjeç, në mbi 45 kg, kumite37233076_1994605337236685_6390690583718920192_n

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-së