Federata e Karatese e Kosoves pranohet edhe ne Federaten Europiane0

Sot, ne adrese te FKK ka arritur leter konfirmimi se Federata e Karatese e Kosoves eshte antarsuar edhe ne Federaten Europiane te Karatese.
Tani e tutje , karateistet tane do te marrin pjese edhe ne aktivitetet zyrtare qe do t’i organizon Federata Europiane e Karatese.
Aktiviteti i pare do te jete Kampionati Europian per kadete juniore dhe U21 qe do te mbahet  ne Cyrih te Zvicres me 6-8 shkurt 2014.

Siç dihet, para nje muaji Kosova eshte pranuar ne FBK. Me anetarsimin ne keto dy organizata pritet  formalishte qe edhe Federta e Mediteranit  dhe ajo Ballkanike ta bejne pranimin e Kosoves.

Te bashkengjitur mund ta gjeni letren e presidentit te FBK drejtuar FKK (LETTER TO MR. ARIFI).

Me respekt,

Fadil Arifi, kryetar

Lexo më shumë

Orges Arifi kthehet me te argjendten nga aktiviteti i rendesishem nderkombetar 24 Grand Prix Croatia0

Karateisti kosovar, Orges Arifi , perfaqsuesi i vetem kosovar ne aktivitein me te madh nderkombetar qe organizohet nga Federata e Karatese e Kroacise arriti medaljen e argjendte.
Arifi perfaqsoi klubin e karatese ‘Ippon” Prishtine. Ne luften e pare e mposhti garuesin e Lativise Ricards Reinhaus, ndersa te dyten dhe te treten mposhti italianet Guseppe Aliprano dhe Matia Pampaloni. Ne finale u ndal nga kroati Boran Berak. Kjo ishte nje paraqitje e shkelqyeshme  e radhes ne te cilen tregoi cilesi te larta. Ishte ky nje test para aktivitetit boteror, Premiere Liges qe do te mbahet ne Paris ketij vikendi por edhe para kampionatit Europian qe mbahet prej 6-8 shkurt 2015 ne Cyrih te Zvicres.

Eshte ky rezultati i pare i ketij viti i arritur per Kosoven nga arenat nderkombetare qe nga ane...

Lexo më shumë

Fehmi Mahalla mban seminar pergaditor per perfaqsuesen e Kosoves ne karate0

Kampioni Europian i karatese Fehmi Mahalla, kete vikend do te zbret nga Zvicra ne Prishtine per ta ndihmuar perfaqsuesen e Kosoves ne karate, e cila do te pergaditet per te marr pjese per heren e pare ne Kampionatin Europian te karatese, i cili do te mbahet prej 6-8 shkurt 2015 ne Cyrih te Zvicres. Pergaditjet nen udheheqjen e Mahalles do te fillojne te premten ne oren 18:00 , ne Pallatin e Rinise dhe Sportit.

FEHMI MAHALLA

Komisioni per Informim i FKK

Lexo më shumë

Sofje: Orges Arifi i argjendte ne Kampionatin Ballkanik te Karatese0

–  Edhe nje rezultat i karateisteve tane, Orges Arifi i argjendte ne U 21
–  Ambasadori i Kosoves , z. Shpend Kallaba percolli perseafermi kampionatin

Karateisti yne, Orges Arifi, duke mbrojtur ngjyrat e Shqiperise arriti medaljen e argjendte ne Kampionatin Ballkanik te Karatese i cili u zhvillua ne Sofje te Bullgarise.Ne luften e pare mposhti boshnjakun me 3:1, luften e dyte rumunin 5:1, luften e trete serbin me 4:1, ndersa ne finale u ndal nga kroati me rezultat 0:1.Padyshim , eshte ky nje rezultat i çmueshem kur dihet se karateja ballkanase eshte mjaft e forte.

Ne kete Kampionat , me ftese te presidentit te Federates Ballkanik ishte i pranishem edhe presidenti i FKK, z. Fadil Arifi i cili shfrytzoj ratin qe te takohet me te gjithe presidentet e Federates Ballkanike si dhe me pre...

Lexo më shumë

Rezultatet e Kampionatit te XV Mbarekombetar (2014) te mbajtur ne Prishtine0

Rezultatet e Kampionatit te XV Mbarekombetar (2014) te mbajtur ne Prishtine

1. Medalet sipas klubeve

2. Medalet sipas garuesve

3. Rezultatet sipas klubeve

4. Rezultatet e pergjithshme

 

Lexo më shumë