Prizren 14.07.2022

Prizren 14.07.2022

Kryetari i Prizrenit z.Shaqir Totaj bashkë me nënkryetarin(ish ministrin e sportit) z. Kujtim Gashi priti përfaqësuesit e karatesë Kosovare z.Avni Gashi kryetar i FKK-së, z.Nazmi Gashi sekretar i FKK-së si dhe kampionin/medalistin e artë të World Cup U12-Poreç 2022 Aulon Nuredini i shoqëruar nga trajnerët znjsh.Elona Kolgeci dhe z.Muhamet Kolgeci.

Nën urimet për Aulonin dhe dëshirat për arritje tjera në nivelet më të larta të karatesë, në takim u zotuam për bashkëpunim në të gjitha dimenzionet në të ardhmen përfshirë ndihmën direkte për klubet, trajnerët, referët si dhe vet garuesit e regjionit të Prizrenit.

Kênaqësi e veçantë çasja sa miqësore poaq edhe proaktive e kryetarit por edhe z.Kujtim Gashi i cili na dha mbështetje pa rezervë.

Mbarësi e suksese.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=406958158130511&id=100064489910139

Comments are closed.