Takim miqësor dhe shumë premtues për të ardhmën e karatesë si dhe komunitetit sportiv të Kosovës

Takim miqësor dhe shumë premtues për të ardhmën e karatesë si dhe komunitetit sportiv të Kosovës me të ngarkuarin me punë në ambasadën Japoneze në Kosovë, shkëlqësinë e tij YAMANAKA KEISUKE, stafin e ambasadës znj.Nonaka Mika si dhe mikun tonë të përhershëm z. Arbër Myftari si pishtar i përfaqësimit të Japonisë.

Gjithnjë falënderues.

Arigato.

Comments are closed.