Te parët e botes përseri në Kosovë

Njoftim,

Seminari i organizuar nga Federata e Karatesë e Kosovës do të mbahet me datën 27 dhe 28 shtator 2019 dhe do të udhëhiqet nga kryetari i gjyqtarëve të Federatës Botërore e Karatesë Eduardo Javier Escalante dhe sekretarin e Komisionit të Gjyqtarëve Botërorë Robert Hamara.

Seminari do te këtë agjendë

27 shtator – e premte:

ora 17:00 – 18:30 – kata teori:

Gjyqtarët me uniformë zyrtare

Të gjithë pjesëmarrësit tjerë me tuta sportive

ora 18:45 – 20:30 – kata praktikë

Të gjithë pjesëmarrësit me kimono (karate-gi)

Pjesa praktike:

Instruktori do të jep sqarime (duke ekzekutuar) për të gjitha kriteret për vlerësim të katave duke demonstruar dy kata:

28 shtator– e shtunë :

ora 9:30 – 13:30 – kumite teori:

Gjyqtarët me uniformë zyrtare

Të gjithë pjesëmarrësit tjerë me tuta sportive

ora 15:00 – 18:30 – kumite praktikë:

Pjesa e parë:  15:00 – 16:30, sqarime të rasteve të ndryshme komplekse!

Pjesa e dytë: 16:30h – 18:30h : lufta sportive, 1:30min –  kadet/junior!

Seminari është pa pagesë për anëtarët e rregullt të FKK-së

Vërejtje:

Vëmendje gjyqtarët të cilët janë zyrtarisht të regjistruar në janar 2019, në FKK respektivisht në komisionin e gjyqtarëve pranë FKK-së, kanë të drejtë pjesëmarrje në këtë seminar.

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-së

Comments are closed.