U mbajt shpallja e sportistëve më të mirë për vitin 20160

Në ambiente e hotel Sirius Federata e Karatesë e Kosovës mbajt solemnitet e shpalljes se sportive me te mire për vitin 2016.
Epiteti e me tëmirëve për vitin qe po e lëmi pas u takoi Herolind Nishevcin në konkurrencën e meshkujve dhe Diellza Dragusha në atë te femrave.

Fillimisht te pranishmit i përshëndeti kryetari i Federatës se karatesë se Kosovës Ismet kransiqi, i cili theksoi se “sot do te shpërblejmë me te mirët nder me te mirëve”. Për te vazhduar para të pranishme se me një punë te shkëlqyer te trajnerëve neper klubet këto rezultate do te jene edhe me te mëdha në vitin 2017.

Një fjalë rasti mbajt edhe kryetari i Komitet Olimpik i Kosovës Besim Hasani dhe drejtori i Departamentin te Sporteve Iber Alaj qe premtua një përkrahje edhe me madhe te karatesë (tani kandidat për sport olimpik) ne vitin 2017.

U shpërblyen edhe:

Klubi më i mirë në kategorinë e seniorëve KK”Ippon”, Prishtinë, trajneri më i mirë në kategorinë e seniorëve Shqipe Zogiani,
klubi më i mirë në kategorinë e juniorëve, KK”Dardania”, Gjilan, trajneri më i mirë në kategorinë e juniorëve, Shkelzen Balaj,
klubi më i mirë në kategorinë e kadetëve, KK “Bardhoshi”, trajneri më i mirë në kategorinë e kadetëve, Nazmi Gashi,
punëtori sportiv i vitit 2016, Isak Curri,
gjyqtari me i mirë -Besart Vitia, gjyqtar ndërkombëtar (EKF Judge A),
KATEGORIA E SENIORËVE

1. HEROLIND NISHEVCI (Për meshkuj) (Vendi i tretë ne Botë Linc Austrisë, Kampion i Kosovës dhe fitues shume turneve tjera vendore dhe ndërkombëtare,
1. DIELLZA DRAGUSHA (Për femra) (Kampione mbarëkombëtar, Kampione e Kosovës dhe fituese shume turneve tjera vendore dhe ndërkombëtare).

2. ORGES ARIFI
3. ALVIN KARAQI
4. DURIM HAZIRI
5. ELHAMI SHABANI
6. BLODIN PAKASHTICA
7. FORTESA ORANA
8. MAJDONA VILA
9. HEKURAN SOJEVA

Seniorët Plus 16
1. Vlerona Shala
2. Arsim Qiriqi
3. Adonis Sinidolli
4. Argjend Berjani
5. Arlind Bekteshi

Juniorët

1. Dren Hajdari
2. Andi Merovci
3. Fitore Ramadani
4. Mujë Krasniqi
5. Albulena Gërvalla

Kadetët

1. Albion Sopi
2. Delvina Muciqi
3. Betim Maliqi
4. Vesa Ibrahimi
5. Hatigje Zejnullahu

Kadetët e rinj 12-13

1. Arlind Selmanaj
2. Belinë Rashiti
3. Arbora Behluli
4. Melos Gashi
5. Elmedina Istogu

Grupmoshat e reja

1. Alma Loki (Në Vitin E Kaluar Kampione E Botes Në Umag Te Kroacisë, Dhe Fituese Shume Turneve Tjera Vendore Dhe Ndërkombëtare).
2. Behije Mustafa
3. Erblina Pajaziti
4. Qendresa Ibrahimi
5. Fjolla Behluli
6. Olt Ademi
7. Liana Iseni
8. Blendi Salihu

16426107_250277975417185_461830985537927445_n 16406860_250279235417059_6143320893747578550_n FAqe

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>