Vdes gazetari sportiv Agim Binaku0

Federata e Karatesë e Kosovës me pikëllim të thellë morëm lajmin për vdekjen e hershme të gazetarit sportiv Agim Binakut.

agim-binaku_1518183988-8282576

Tani gazetaria sportive ka një zbrazësi shumë te madhe në afërmin e aktiviteteve te sportit kosovare. Kjo është një humbje e madhe për familjen ngase mbeten pa më të dashurin e tyre,humbje edhe për RTV 21 (Redaksia e Sportit) dhe gjithë sportistet e Kosovës.
Në emrin tim, bordit drejtues te FKK-së dhe gjithë karateistëve u shprehim ngushëllimet tona të sinqerta familjes Binaku, RTV 21 (Redaksia e Sportit) si dhe gjithë miqve te doajenit te gazetarisë sportive të ndjerit Agim Binaku.
Me respekt;
Ismet Krasniqi – kryetari i FKK-së

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>