WKF WORLD CUP U14&U21, YOUTH LEAGUE KADET&JUNIOR Poreç 2022

WKF WORLD CUP U14&U21,

YOUTH LEAGUE KADET&JUNIOR

Poreç 2022.

Pjesmarrje masive e klubeve dhe garuesve karateistë/e nga Kosova në mesin e më shumë se 3000 garuesve nga i gjithë globi.

Paraqitje e mirë në përgjithësi duke kulmuar me medalje të artë për Aulon Nuredini nga KK”EAGLE”-Prizreni me trajnere znjsh.Elona Kolgeci si dhe medaljen e argjendtë për Yll Mahalla nga KK “KASTRIOTI”-Ferizaj me trajner z.Halil Mahalla dhe ky është tregues se në të ardhmen talentet e tilla premtojnë shumë.

Në kuadër tê këtij eventi kishte edhe proces për akreditim tre vjeçar të trajnerêve në nivelin WKF e poashtu edhe tre trajnerë u liçencuan gjatë provimit tê organizuar nga Federata Botërore e karatesë WKF.

Suksese tutje.

Comments are closed.