Arkivat ditore 04.01.2018

Do te vazhdojnë përsëri ushtrimet e përbashkëta0

 

Te nderuar trajner dhe përfaqësues te klubeve

_DSC0554

U njoftojmë se do te vazhdojnë përsëri ushtrimet e përbashkëta me kërkesë te përzgjedhësve te Përfaqësueses se Kosovës në Karate Isak Curri dhe Ylber Syla datën 06 dhe 07 janar (te shtunën dhe dielën) do te mbahet stërvitje e përbashkët për kadet, junior dhe seniorë.

Stërvitje do te mbahen në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë duke filluar nga ora 13:30, në sallën e karatesë nr:81.

 

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-së

Lexo më shumë