Arkivat ditore 01.02.2018

Tre gjyqtarë arritën te kalojnë me sukses provimet për gjyqtarë evropian, në dy disiplinat0

Sukseset e gjyqtarëve të Federatës se Karatesë e Kosovës nuk kanë te ndalur drejt majave te rezultateve kulmore .

refere

Në një konkurrencë te madhe prej 150 gjyqtarë nga Evropa gjyqtarët tanë arritën te kalojnë edhe një sfide te radhës atë te titujve evropian.

Komisionin i Gjyqtarëve edhe njëherë dëshmoi se gjyqtarët e FKK-së janë ne rrugën drejt majave te gjyqtarisë! Sot, në provimin e mbajtur në Sochi, Rusisë për licenca evropiane gjyqtarët nga FKK-ja Ardian Muhadri kryetar i komisionit, Fidan Qorolli anëtar i komisionit dhe Naim Ilazi kaluan provimin me sukses duke u licencuar ne dy disiplina “Kumite Referee B” dhe “Kata Judge A” për Ardian Muhadrin dhe Fidan Qorollin ndërsa Naim Ilazi “Kumite Judge A” dhe “Kata judge A” vlen te theksohet se te tre gjyqtaret kanë përfunduar ...

Lexo më shumë