Arkivat ditore 27.03.2018

Mitrovica nikoqire e Kampionatit të Kosovës në Karate për kadetë, juniorë, U21 dhe seniorë

Te nderuar trajner dhe përfaqësues te klubeve

U njoftojmë se Kampionati i Kosovës në Karate për kadetë, juniorë, U21 dhe seniorë (femra dhe meshkuj) do te mbahet me 1 prill ( e diele).

15241802_100589317101899_2039622619044107284_n

Kampionati do te mbahet ne Palestrën e Sporteve Minatori ne Mitrovicë, për shkak te termineve te zëna në Pallatit te Rinise dhe Sporteve. Organizator teknik i Kampionati do te jete klubi i Karatesë Mitrovica.

Garat do te zhvillohen ne dy disiplinat kata dhe kumite duke filluar nga ora 11:00, ndërsa matjet zyrtare do te mbahen nga ora 10:00, ku njoftojmë gjitha klubet se toleranca do te jetë vetëm 1 kilogram (plus dhe minus). Andaj, kërkojmë nga gjithë garuesit te kenë kujdes në peshat e sakte sepse do te diskualifikohen nga Kampionati nëse nuk kanë peshën e saktë me paraqitje në gara...

Lexo më shumë