Rregullorja e Garave ne Kata dhe Kumite Versioni 9.00

Rregullorja ne gjuhen shqipe eshte e perkthyer dhe e pershtatur nga rregullorja e garave ne gjuhen angleze e publikuar zyrtarisht ne ueb faqen e Federates Boterore te Karates (WKF), te cilen munde ta gjeni ne linkun e posht shenuar.

Rregullorja e garave ne Kumite dhe Kata_ver9.0

http://www.wkf.net/ksport-rules-regulations.php – Linku per rregulloren e WKF

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>