Finale për vajzat e Kosovës qe po marrin pjesë në Lojrat Universitare në Lodz të Polonisë!

Finale për vajzat e Kosovës qe po marrin pjesë në Lojrat Universitare në Lodz të Polonisë!

Ekiporja e vajzave qe po marrin pjesë në Lojrat Evropiane në Lodz të Polonisë pas tri fitoreve rresht arriten të kualifikohen në finalen e Lojrave Evropiane qe po mbahet në Lodz të Polonisë.

Xhiron e parë përfaqësueset tona në përbërje Fortesa Orana, Adelina Rama, Vlerë Qerimi dhe Albulenë Gërvalla e fituan nga Përfaqësueset e Turqisë me rezulatat 2:1.

Xhiron e dytë përfaqësueset tona në përbërje Fortesa Orana, Adelina Rama, Vlerë Qerimi dhe Albulenë Gërvalla e fituan nga Përfaqësueset e Polonisë me rezulatat 2:0

Xhiron e tretë përfaqësueset tona në përbërje Fortesa Orana, Adelina Rama, Vlerë Qerimi dhe Albulenë Gërvalla e fituan nga Përfaqësueset e Kroacisë me rezulatat 2:1.

Finalja mbahet të shtunen dhe zhvillohet mes perfaqësueses se Kosovës dhe asaj të Ukrainës.

Vlen të potencohet që moren pjese në garat ekipore 17 përfaqësuese nga univeristet e ndryshme të Evropës.

Përfaqësuesja e jonë e mashkujve në përbërje Betim Maliqi, Endrit Beka, Melos Gashi, Jakup Ajdari dhe Mergim Bekteshi humbi nga përfaqësuesja e Francës me rezultat shum të ngushtë 3:2.

Neser vazhdojnë garat në kategoritë individuale.

Falenderojmë Federaten e Sportit Universitar për mbështeje.

Urime KOSOVË

Comments are closed.