Regjistrimet e klubeve dhe afati kalimtar deri me 15 shkurt0

Të nderuar trajner dhe drejtues te klubeve.

15241802_100589317101899_2039622619044107284_n

U njoftojmë te gjitha klubet e Federatës se Karatesë e Kosovës se afati i regjistrimit të klubit dhe garueseve për vitin kalendarik 2018 do të bëhet deri me datën. 15 shkurt 2018 (kuotizimi është 100 euro, për klubet e regjistruara dhe 200 euro për klubet qe regjistrohen për here të parë në FKK-në, ndërsa pagesa për një anëtar një regjistruar është 5 euro).

 

Gjithashtu i njoftojmë për te gjithë garuesit dhe klubet se afati i kalimtar i garuesve nga një klub në tjetrin do te jetë deri me 15 shkurt ora 16:00.

Të gjitha kërkesat me shkrim për kalime te garuesve duhet te dorëzohen në zyrën e FKK-së.

Po ashtu njoftojmë dhe klubet nga trojet shqiptare për kalendarin e aprovuar nga bordi i FKK-së për vitin 2018. (edhe pse te njëjtin kalendar kemi dërguar edhe ne e-mail).

 

Me respekt:

Komisioni për Informim i FKK-së

 

 

KALENDARI I GARAVE I FEDERATËS SE KARATESË SE KOSOVËS 2018

 

 

Nr. Date / Data Competition / Aktiviteti Categories / Kategoritë Place /  Vendi
1 26-28.01.2018 Premier League Seniors Paris, Franc
2 02-04.02.2018 European Championships Cadets, Juniors & U21 Sochi, Russia
3 10-11.02.2018 Premier League Seniors Guadalajara, Spain
4 23-25.20.2018 Premier League Seniors Dubai, UEA
5 17-18.02.2018 Seminar dhe Provim për trajnerë Prishtinë
6 03-04.03.2018 Karate Series A Seniors Salzburg, Austria
7 10.03.2018 Seminari dhe Provimi për gjyqtarë Prishtinë
8 11.03.2018 Fushë Kosova Open 2018 Të gjitha G.M. dhe kategoritë Fushë Kosovë
9 16-18.03.2018 Premier League Seniors Rotterdam, Nederland
10 24-25.03.2018 Balkan Championships Seniors Turkey
11 31.03.2018

 

Kampionati individual i Kosovës GRUPMOSHAT ( 7 – 14 ) vjeç

 

Prishtinë, Kosovë
12 01.04.2018 Kampionati individual i Kosovës KADET-JUNIOR- U 21 – SENIOR Prishtinë, Kosovë
13 6-8.04.2018 Premier League Seniors Rabat, Morocco
14 14-15.04.2018 Shpresat e Kosovës GRUPMOSHA ( 7 – 14 ) vjeç

 

Prishtinë
15 21-22.04.2018 Turneu Përkujtimor “ Haki Ibërdemaj “ Të gjitha G.M. dhe kategoritë Pejë
16 05-06.05.2018 Prishtina Open 2018 Të gjitha G.M. dhe kategoritë Prishtinë
17 10-13.05.2018 European Championships Seniors Novi Sad, Serbia
18 19-20.05.2018 Kupa e Lidhjes së Prizrenit Të gjitha G.M. dhe kategoritë Prizren
19 26-27.05.2018 Youth League Cadets, Juniors & U21 Sofia, Bulgari
20 02-03.06.2018 Xhevat Makolli Të gjitha G.M. dhe kategoritë Prishtinë
21 08-10.06.2018 Premier League Seniors Istanbul, Turkey
22 15-17.06.2018 Balkan Championships Children Serbia
23 16-17.06.2018 Curri Begolli Të gjitha G.M. dhe kategoritë Podujevë
24 23-24.06.2018 Mediterranean Games Seniors Tarragona, Spain
25 29-30.06.2018 YOG 2018, Qualification Tournament Cadets, Juniors & U21 Umag, Croatia
26 02-08.07.2018 Camp Youth World Cup Cadets, Juniors & U21 Umag, Croatia
27 19-22.07.2018 FISU Championships Seniors Kobe, Japan
28 07-09.09.2018 Open Balkan Championships Schools Istambul, Turkey
29 14-16.09.2018 Premier League Seniors Berlin, Germany
30 21-23.09.2018 Karate Series A Seniors Santiago, Chili
31 29-30.09.2018 Kupa e Kastriotit Të gjitha G.M. dhe kategoritë Ferizaj
32 06-07.10.2018 Katana Open Të gjitha G.M. dhe kategoritë Gjilan
33 12-14.10.2018 Premier League Seniors Tokyo, Japan
34 06-18.10.2018 Youth Olympic Games Cadets, Juniors & U21 Buenos Aires,  Argentina
35 05-11.11.2018 World Championships for Senior Seniors Madrid, Spain
36 17-18.11.2018 Turneu i VIII Përkujtimor “ Adem Jashari “ Të gjitha G.M. dhe kategoritë Prishtinë
37 24-25.11.2018 Kampionati i 19 Mbarëkombëtar, 2018
38 30.11 – 02.12.2018 Balkan Championships Cadets, Juniors & U21 Dubrovnik, Croatia
39 08-09.12.2018 Karate Series A Seniors Shanghai, China
40 14-16.12.2018r Youth League Cadets, Juniors & U21 Caorle-Venice, Italy

 

 

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>