Federata e karatesë e Kosovês nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin AAB

Federata e karatesë e Kosovês nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin AAB.

Falênderim për çasjen dhe gadishmërinë e stafit akademik dhe të tjerë duke ofruar të gjitha hapsirat pa pagesë për aktivitetet e FKK-së me ç’rast do kursehen mjete për pagesat e sallave në hotele.

Ndihmesa direkte për garuesit tanë të cilët do ndihmohen me leftësira financiare(bursa) për shkollim në nivelet bachelor dhe master.

Poashtu projekte afatshkurtera dhe afatgjata të bashkëpunimit profesional në rrafshe të ndryshme.

Falênderojmë prof.Shkelzen Shala i cili në përkrahje të iniciativës bëri të mundur realizimin përmes dekanatit të Fakulteti i Kultures Fizike dhe Sportit në AAB respektivisht mikun tonë të nderuar Dekanin z.Fatmir Pireva me ekipën e tij.

Comments are closed.